Team

Anniek

Anniek regelt de cijfers binnen Xelfine en is verantwoordelijk voor de facturatie en bijbehorend debiteurenbeheer. Daarnaast ondersteunt Anniek veel van onze relaties al vanaf het begin en is dan ook een veel gehoorde stem. Anniek is altijd vrolijk en heeft hard werken hoog in het vaandel waarbij er best gelachen mag worden.

Frieda

Frieda zorgt ervoor dat er altijd iemand van Xelfine bereikbaar is door de planning te verzorgen. Is als spin in het web op vele disciplines actief binnen Xelfine. Daarnaast houdt ze de hand van Ruud vast, zit hem achter de broek aan en zorgt dat hij niets vergeet. Uiteraard ondersteunt Frieda ook een aantal van onze fans.

Reinder

Reinder is het geweten van de back-office van Xelfine en verricht daarnaast een deel van de commercie. Met zijn no-nonsense instelling weet Reinder mensen binnen en buiten Xelfine scherp te houden.

Ruud

De geestelijk vader van Xelfine en een creatieve ondernemer. Is altijd aangetrokken tot het nieuwe en durft de knuppel in het hoenderhok te gooien. Vindt kreten als werknemer en opdrachtgever vreselijk, hij doet het liever samen. Het verbinden van mensen en bedrijven is vanzelfsprekend, ook als je daar zelf niets mee op schiet.

Sara

Sara verzorgt een lach en gezellige drukte op ons (virtuele) kantoor en is alleen al om die reden onmisbaar. Daarnaast is Sara een veelzijdige ondersteuner met een rijke ervaring in het ondersteunen als office manager en PA. Deze ervaring zet Sara dagelijks in om onze fans, fans te laten zijn. Sara is uiterst Tech-Savvy en verzorgt daarom de Sociale Media van Xelfine.

Wieke

Als Teamlead Virtual is Wieke verantwoordelijk voor Xelfine’s dienstverlening op afstand. Daarnaast vervult ze ook de rol van PA op afstand voor een aantal van onze fans. Als alleskunner schuwt Wieke het onbekende niet en heeft ze een scherpe en vooruitziende blik. Wieke heeft bewezen flexibel en gebalanceerd te zijn.