Over Xelfine

Xelfine is een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie en is gespecialiseerd in het leveren van efficiënte ondersteuning. Wij gebruiken de technologische ontwikkelingen in het voordeel van onze klanten. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een gastvrije instelling. Alleen dan kan je spreken van een duurzame goede zakelijke relatie.

Onze diensten zijn gericht op ondersteunende capaciteit en vaak op afstand. Dit kan alleen het beantwoorden van uw telefoon zijn middels de telefoonservice tot aan het leveren van een Personal Assistant (PA) op afstand. Onze PA op afstand is een persoonlijke assistent op afstand die ad-hoc of structureel kan worden ingezet. Dit alles altijd met de gastvrije inslag die Xelfine zo kenmerkt. Als Xelfine vinden we een vijf sterren beleving van onze dienstverlening belangrijk en zullen er alles aan doen dat ook uw klanten de gastvrijheidsbeleving ervaren middels de inzet van onze sterren in ondersteuning. Een gastvrije werkomgeving voor u en klanten is onze missie opdat het zakendoen plezierig en aangenaam is en u van fan van ons wordt.

“Xelfine maakt efficiënte en betaalbare managementondersteuning voor iedereen beschikbaar”

Om dit te realiseren gebruiken we naast de traditionele oplossingen, wat inhoudt dat er fysiek een secretaresse, management assistente of administratief medewerker wordt ingezet, ook technologische ontwikkelingen in het voordeel van onze fans. Doordat wij zelf veel experimenteren zijn wij de uitgelezen partij om u bij het werken op afstand aan de hand te nemen. Wij hebben de fouten al voor u gemaakt en ervaren.

Dit resulteert in twee prachtige diensten waarmee we onze fans ontzorgen:

      • PA op afstand abonnement, waarbij we onze fans op afstand ondersteunen;
      • Telefoonservice, waarbij we op afstand de telefoon beantwoorden van onze fans.