De kracht van de virtuele assistent

Je ziet en hoort het de afgelopen jaren steeds vaker, virtuele assistentes (VA). Het klinkt misschien wat vreemd, een virtuele assistent. Toch zitten er bij Xelfine echte assistentes achter de computer. Zo’n VA biedt ondersteuning aan één of meerdere bedrijven. Deze ondersteuning vindt zowel plaats vanuit huis als het Xelfine kantoor.

Ondersteuning op maat

Sommige VA’s ondersteunen één bedrijf voor een aantal uren per week. Er zijn echter ook assistentes die meerdere bedrijven ondersteunen. Het werk kan zowel bestaan uit ad-hoc klussen als standaard werkzaamheden, geheel afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Iedere manager weet dat de kracht van de assistent is onmisbaar is. Ook weten wij uit ervaring dat bedrijven hier de afgelopen jaren als eerste op bezuinigd hebben. Deels door te weinig inkomsten en deels door bijvoorbeeld het onvoldoende kunnen aanbieden van werk aan een assistent.

Een ander invulling van de ondersteuning voorkomt beide scenario’s. Ondersteunen kan vandaag de dag voor grote delen op afstand en steeds meer bedrijven weten Xelfine te vinden en van onze dienstverlening gebruik te maken. En daar zijn we enorm trots op.

Samen kijken we wat het beste past bij uw organisatie. Variërend van het aannemen van de telefoon, agendabeheer, het uitwerken van notulen of debiteurenbeheer. Wat tijd besparend is voor uw organisatie, denken wij graag mee naar een efficiënte oplossing.

Tips

Om ervoor te zorgen dat uw virtuele assistent voor uw organisatie een succes is, zijn hier wat tips:
• Geef uw wensen zo specifiek mogelijk door;
• Spreek per taak of opdracht af hoeveel tijd eraan besteed mag worden;
• Onderhoud goed de communicatie (ook al is het virtueel, communicatie is de sleutelwoord tot succes).

Proef op de som

Bent u benieuwd wat Xelfine voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en neem de proef op de som.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *